Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Σας κούρασαν τα έντομα τριγύρω?

Έχετε νιώσει ποτέ ένα έντομο να περπατάει πάνω στα χέρια ή στους ώμους σας και να συνεχίσετε να έχετε αυτή την αίσθηση όλη μέρα ακόμα κι όταν το έχετε διώξει από πάνω σας; Όταν κάποιος βρίσκει ένα έντομο να περπατάει πάνω του, ακόμα κι αφού το ξεφορτωθεί συνεχίζει να έχει μία αίσθηση φαγούρας και ενόχλησης πως κάτι περιφέρεται ακόμα πάνω στο σώμα του. Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν εντοπίζει κανείς στο σπίτι του έντομα όπως μυρμήγκια, κοριούς, αράχνες, κουνούπια, κατσαρίδες, ασημόψαρα κλπ.


Η παρουσία τους και μόνο σας κάνει να φαντάζεστε με τρόμο την παρουσία ενός ολόκληρου στρατού από έντομα που έχουν ως στόχο να κατακτήσουν την οικεία σας. Εμείς μπορούμε να καταλάβουμε και να κατανοήσουμε την ανάγκη σας να κάνετε τα πάντα για να τα ξεφορτωθείτε.

Αν μένετε ή έχετε κάποια επαγγελματική εγκατάσταση στην Αθήνα  μπορείτε πολύ εύκολα να προσλάβετε κάποια υπηρεσία απεντόμωσης. Είναι ένας σίγουρος τρόπος για να απαλλαγείτε από τα έντομα που έχουν καταλάβει απροκάλυπτα τον χώρο όπου ζείτε ή εργάζεστε
Σας παρουσιάζουμε επίσης 5 τρόπους που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυτά τα ενοχλητικά πλάσματα που  λέγονται έντομα και έχουν εισβάλλει στο σπίτι ή στο γραφείο σας.

#1 Αδειάστε τον χώρο από τα περιττά πράγματα

Μετακινείστε όλα τα επιπλέον πράγματα από το δωμάτιο όπου έχουν εισβάλλει τα έντομα. Καθαρίστε τον χώρο από τα πράγματα πουν δεν παραμένουν μόνιμα σε αυτό το συγκεκριμένο δωμάτιο.
Προσοχή: Τα πράγματα που έχουν ξεκαθαριστεί και μεταφέρονται σε κάποιον άλλο χώρο μπορεί να αποτελούν το ιδανικό μεταφορικό μέσο για τα έντομα. Προσέξτε και βάλτε όλα αυτά τα πράγματα σε πλαστικές σακούλες που κλείνουν καλά.

#2 Ανοίξτε τα κρυφά σημεία.

Συνήθως οι περιορισμένοι χώροι όπως αυτοί ανάμεσα στα συρτάρια προσφέρουν αρκετό χώρο και θαλπωρή στα έντομα για να ζήσουν εκεί ήρεμα και ωραία. Πρέπει συνεπώς να απομακρύνετε τα έπιπλα από τους τοίχους για να σιγουρέψετε ότι κανένα από αυτά δεν κρύβεται εκεί πίσω με κρυφό σκοπό να πολλαπλασιάσει τον έντομο-στρατό του.

#3 Εντομοκτόνο σπρέι
Υπάρχουν πολλά εντομοκτόνα σπρέι στην αγορά. Από τα πιο αγνά και φυτικά μέχρι τα πιο βαριά χημικά με πολύ έντονη μυρωδιά. Επιλέξτε το κατάλληλο σπρέι για να απαλλαγείτε από τους απρόσκλητους επισκέπτες σας ανάλογα με την σοβαρότητα του προβλήματος και το μέγεθος της εισβολής.
#4 Ηλεκτρική σκούπα & στεγνωτήριο
Το στεγνωτήριο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σιγουρευτείτε διπλά. Αφού πλύνετε τα ρούχα που έχουν κατακλυστεί από έντομα και παράσιτα, στεγνώστε τα στο στεγνωτήριο όπου η υψηλή θερμοκρασία σας εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ηλεκτρική σκούπα είναι επίσης ένας από τους πιο εύκολους και ανέξοδους τρόπους να αντιμετωπίσετε τα έντομα.
#5  Σοκ θερμοκρασίας.

Οι κοριοί για παράδειγμα δεν αντέχουν στις παγωμένες θερμοκρασίες. Τα μικρότερα αντικείμενα μπορούν να καταψυχθούν στους (-17 βαθμούς) για τουλάχιστον δύο ώρες. Αυτό βοηθάει στην εξολόθρευση των εντόμων.

Αυτά τα βήματα αποτελούν μερικές χρήσιμες συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε όταν δείτε έντομα κυρίως στο σπίτι σας. Αν όμως τα εντοπίσετε στον εργασιακό σας χώρο, μη το σκεφθείτε δεύτερη φορά και  προσλάβετε κάποια επαγγελματική υπηρεσία απεντόμωσης  αμέσως.
Συμβουλή: Προκειμένου να κρατήσετε το σπίτι σας και το γραφείο σας μακριά από τα έντομα και τις ασθένειες που συνδέονται με αυτά, σκεφθείτε έξυπνα και πάρτε ένα συνολικό πακέτο απεντόμωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου