Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Διεθνές Συνέδριο Υδρογονανθράκων στην Αθήνα

Με σημαίνουσες συμμετοχές που επιβεβαιώνουν το ισχυρό πολιτικό και οικονομικό ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου, πραγματοποιείται στη χώρα μας στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου το 2ο“Global Oil & Gas South East Europe & Mediterranean Summit”.
Η εκδήλωση αποτελείται από έκθεση και συνέδριο και διοργανώνεται στην Αθήνα στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντροMetropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν οι επενδυτικές και αναπτυξιακές ευκαιρίες αλλά και να υπάρξουν ευκαιρίες για Β2Β συναντήσεις και συνεργασίες με επίκεντρο τον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο του upstream (έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων) και του midstream (μεταφορά ενέργειας).
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο υπουργός ενέργειας της χώρας μας κ. Παναγιώτης Σκουρλέτης και ο υπουργός ενέργειας του Ισραήλ κ. Yuval Steinitz καθώς και σημαντικός αριθμός κυβερνητικών εκπροσώπων χωρών όπως το Ιράν, η Αλβανία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο κ.α.
Σε εταιρικό επίπεδο μεταξύ άλλων συμμετέχουν ο όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων, ο αγωγός TAP, η ΔΕΠΑ, ο ΔΕΣΦΑ, η κρατική εταιρεία πετρελαίων της Κροατίας ΙΝΑ, η Νορβηγική πολυεθνική Statoil, οι κρατικές εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου του Ιράν NIOC και NIGC, η Ρουμάνικη κρατική εταιρεία φυσικού αερίου Romgaz, ο αγωγός TANAP, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου