Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Αναδείξτε το φωτισμό του σπιτιού σας – εξοικονομήστε ενέργεια

Φωτίστε έξυπνα τους χώρους του σπιτιού σας δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα και εξοικονομήστε ενέργεια πληρώνοντας το 1/7 του ρεύματος που καταναλώνετε για φωτισμό μέχρι σήμερα.

Τι εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να έχει ένα νοικοκυριό με την τεχνολογία LED; Η τεχνολογία LED έχει μπει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μας και είναι μια επανάσταση όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας.
Εάν χρησιμοποιήσουμε ένα λαμπτήρα LED ή μια ταινία (λεντοταινία), τότε σε σχέση με τους κοινούς λαμπτήρες και σε ότι υπήρχε μέχρι τώρα προσφέρουν μια εξοικονόμηση στην κατανάλωση του ρεύματος γύρω στο 80%.
Για παράδειγμα ένας λαμπτήρας LED που καταναλώνει ρεύμα οκτώ έως δέκα Watt αποδίδει πενήντα Watt ενέργεια. Μια λεντοταινία η οποία καταναλώνει 17 Watt αποδίδει ενέργεια και φωτισμό ίσο με 74 Watt.
Επιπλέον, πέρα από τους λαμπτήρες, αυτή τη στιγμή έχουν παρουσιαστεί στην αγορά και οι λεντοταινίες. Οι λεντοταινίες μας παρέχουν αυτή τη στιγμή πάρα πολλές δυνατότητες. Mας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε έναν διαφορετικό φωτισμό στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να τρέχουμε να αγοράζουμε πανάκριβα φωτιστικά για να φωτίσουμε το σπίτι μας.
Παράλληλα με τον κρυφό φωτισμό, αν θέλουμε, με ένα κομπιουτεράκι που θα έχουμε στα χέρια μας, μπορούμε να διαμορφώσουμε συνθήκες κρυφού φωτισμού μέσα στο σπίτι σε τριακόσιες ως τριακόσιες πενήντα χρωματικές αποχρώσεις. Μπορούμε έτσι να διακοσμήσουμε το σαλόνι μας ή την κρεβατοκάμαρά μας ώστε να μας αλλάζει στην κυριολεξία την ατμόσφαιρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου