Με ποιους τρόπους μπορούμε να διασφαλίσουμε την καθημερινή σίτιση των εργαζομένων μιας επιχείρησης;
Η καθημερινή σίτιση των εργαζομένων μιας επιχείρησης μπορεί να διασφαλιστεί, είτε με την λειτουργία και διαχείριση ενός εστιατορίου/κυλικείου εντός της επιχείρησης, είτε με τηνδημιουργία μενού και παράδοση γευμάτων απ’ ευθείας στους εργαζομένους.
Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα παροχής θρεπτικής και ισορροπημένης τροφής, ώστε να καλύπτονται οι ημερήσιες ανάγκες κάθε εργαζομένου, καθώς επίσης και η υλοποίηση των διαδικασιών καλύπτοντας απόλυτα τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και τις προδιαγραφές τουHACCP.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου